Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Nov.2023, 01:09

Malo pozorište „Duško Radović“: Premijera predstave „Beskrajna priča“

U petak, 24. novembra 2023. od 20.00, u Malom pozorištu „Duško Radović“ biće izvedena premijera predstave za decu „Beskrajna priča“. Predstava rađena po romanu Mihaela Endea u režiji Ane Tomović prve reprize imaće u subotu, 25. novembra od 17.00, i u nedelju, 26. novembra od 12.00. „Beskrajna priča“ je najpopularniji roman za decu i mlade čuvenog … Članak Malo pozorište „Duško Radović“: Premijera predstave „Beskrajna priča“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Premijera predstave "Incident na granici" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

Izvor: Blic, 23.Nov.2023

Premijera predstave "Incident na granici" Kirana Lina u režiji Stefana Gajića biće održana u subotu 25. novembra na sceni Studio JDP u 20.30.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.