Ma kakav seks, žene zapravo žele samo ovo (a nisu skupe cipele)

Izvor: 24sata, 13.Nov.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakav seks, žene zapravo žele samo ovo (a nisu skupe cipele)

Stres na poslu, brojne porodične obaveze, zdravstvene poteškoće, umor... Sve to i još mnogo više promenilo je listu ženskih želja.

Zamislite čistu i mirisnu posteljinu i noć ispunjenu zadovoljstvom… Kada ste zamisli tu scenu, šta vam je zapravo palo napamet - spavanje ili seks? Ako je vaš odgovor spavanje, onda znajte da niste sami!

Naime, najnovije istraživanje pokazuje da čak 65 odsto žena više voli kvalitetan san nego seks.

Kako pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << istraživanje internet stranice Today, brojne žene izmučene su neispavanošću. Ubrzan ritam života ne dopušta im da se odmore pa zato većina njih i mašta o kvalitetnom snu. Gotovo 60 odsto žena u istraživanju je izjavilo kako gotovo nikada ne uspevaju da spavaju osam sati.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Ma kakav seks, žene samo žele ovo...

Izvor: 24sata, 14.Nov.2014, 01:08

Stres na poslu, brojne obveze u porodici, zdravstvene poteškoće, umor.. Sve to i još mnogo više promenilo je prioritete na lestvici ženskih želja....Zamislite čistu i mirisnu posteljinu i noć ispunjenu zadovoljstvom… Kada ste zamisli tu scenu, što vam je zapravo palo na pamet - spavanje ili...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.