MLADIĆ IZ ZADRA OPET PREPRAVIO GRAFIT MRŽNJE: Ustaše ispisale UBI SRBINA, a onda je Jure ponovo održao lekciju svima i poslao poruku mira! (FOTO)

Izvor: Kurir, 17.Okt.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ IZ ZADRA OPET PREPRAVIO GRAFIT MRŽNJE: Ustaše ispisale UBI SRBINA, a onda je Jure ponovo održao lekciju svima i poslao poruku mira! (FOTO)

Jure Zubčić iz Zadra ponovo je prepravio grafit mržnje protiv Srba u svom gradu, sa ustaškim simbolom, a posle njegove intervencije to je postala poruka ljubavi, jer je natpis "Ubi Srbina" ispravio u "Poljubi Srbina", o čemu se pohvalio na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

“Ja vam idem na živce, a ne oni?” Jure prepravio ustaški grafit pa očitao lekciju onima koji pozivaju na ubijanje

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019

Zadranin nakon najnovijeg poduhvata na Tviteru objasnio neke stari svima koji misle da je budala MLADI Zadranin Jure Zubčić (29), koji se prošle godine proslavio u medijima prepravljanjem grafita mržnje protiv Srba, nastavlja gde je stao, u inat onima koje to nervira.On je ovaj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.