Kaća Pribićević i Dada Bošković nove direktorke McCann Beograd

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Apr.2023, 17:30

Kaća Pribićević i Dada Bošković nove direktorke McCann Beograd

Ovakav operativni model je neuobičajen i redak u našoj poslovnoj praksi, i ovom odlukom McCann potvrđuje svoje opredeljenje i stremljenje da bude sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi. Kaća i Dada su godinama deo agencijskog tima, Kaća skoro dve decenije, a Dada više od deceniju, usavršavale su se i napredovale do vodećih pozicija. Obe uživaju poverenje i ugled, dele iste vrednosti, uspešno sarađuju na brojnim projektima, i sa entuzijazmom su prihvatile da >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << vode McCann Beograd. Kao direktorke jedinstveno će nastupati prema klijentima i kolegama i zajednički odgovarati za uspeh cele agencije.

Radujem se izazovima na novoj poziciji posebno imajući u vidu saradnju sa svojom dugogodišnjom koleginicom Katarinom sa kojom ću ubuduće deliti odgovornosti i zajednički obavljati ulogu direktora agencije. Uverena sam da će naše dugogodišnje isukusvo, u uskoj saradnji sa mnogobrojnim klijentima i kolegama, kao i pažljivo osluškivanje potreba na jednoj i na drugoj strani, doprineti uspešnim aktivnostima na oba polja. U tom smislu, naši poslovni napori biće duplo usmereni na negovanje izvanredne poslovne prakse i rezultate na koje ćemo zajedno biti ponosni” istakla je Dada Bošković.

“Kao deo vodeće kreativne zajednice kod nas, oduvek smo imali ambiciju da kreativnim idejama menjamo svoje okruženje i to smo radili usredsređenošću na prirodnu vezu strateškog promišljanja i brige o biznisu klijenata. McCann u kome sam rasla i razvijala se kao osoba i profesionalac, oduvek me je učio koliko je integracija važna, kao i ljudi koji je čine. Zato sam izuzetno srećna što na put koji je pred nama, krećem upravo sa ljudima sa kojima sam rasla i razvijala se” izjavila je Kaća Pribićević.

Zajedno sa agencijskim timom, Kaća i Dada radiće na daljem razvoju agencijskih kapaciteta i inovativnih usluga, i po čemu je McCann Beograd najpoznatiji, kreiranju kampanja koje menjaju društvo.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.