Još malo je ostalo do najluđe žurke ovog leta!

Izvor: Story, 05.Avg.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još malo je ostalo do najluđe žurke ovog leta!

We Are Your Friends je film za sve ljubitelje elektronske muzike, fenomenalnih klubskih izlazaka i najboljih provoda u životu. Pokazaće vam gde i kako nastaju hitovi elektronske muzike, a usput će vas odvesti na najbolje žurke losanđeleskih klubova.

foto: Promo

WE ARE YOUR FRIENDS  najavljivan je kao film koji će obeležiti generaciju i osvežiti filmsku industriju sjajnim filmsko-muzičkim proizvodom, a sniman je u najpoznatijim klubovima Los Anđelesa. Poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << DJ-i koji su sarađivali na filmu su Niki Romero, Dilon Francis i Aleso, koji je glavnog glumca Zeka Efrona učio tajnama DJ-inga kako bi se što  bolje snašao u ulozi.

Radnja filma vrti se oko 23-godišnjaka koji je upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom — igrati na sigurno i odlučiti se za kancelarijski 9-do-5 posao, ili slediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj muzičkoj  industriji.

S obzirom na to da je film najavljivan kao najbolja žurka pre završetka leta, čini se da je ipak bolje slediti svoj san.

WE ARE YOUR FRIENDS u bioskopima  pogledajte od 27. avgusta u distribuciji Blitz film-a, a osim u muzici uživajte i u atraktivnim pojavama mladih glumaca Zeka Efrona i Emili Ratajkovski.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Još malo je ostalo do najludje žurke ovog leta: Ove godine najbolja klubska zabava je u bioskopu!

Izvor: Svet plus, 05.Avg.2015

WE ARE YOUR FRIENDS je film za sve ljubitelje elektronske muzike, fenomenalnih klubskih izlazaka i najboljih provoda u životu! Pokaza će vam gde i kako nastaju hitovi elektronske glazbe, a usput će vas odvesti na najbolje žurke losanđeleskih klubova...WE ARE YOUR FRIENDS  najavljivan je kao film...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.