Još jedna divlja manekenka koja osvaja svet! (FOTO)

Izvor: Story, 17.Dec.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna divlja manekenka koja osvaja svet! (FOTO)

Bambi Nortvud Blit je manekenka koju je, što zbog izgleda što zbog buntovnog stava, svet mode već prepoznao kao australijsku Karu Delavinj...

Bambi Nortvud Blit, foto: Instagram

Manekenka Bambi Nortvud Blit je sa samo 23 godine već radila za vodeće modne dizajnere i osvojila naslovnice magazina kao što su Elle, Vogue, Bazaar...

I dovoljno je da vidite jednu njenu fotografiju da vam bude jasno zašto!

Ni negovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << lica nije samo negovanje lica za nju...

Devojka sa pravoslavnim imenom koja šeta svetskim pistama... Pogledajte ovde!

Međutim, za razliku od njenih koleginica koje paze na ishranu i trude se da uvek izgledaju kao da su sišle s modne piste, Bambi izgleda nema ni vremena ni živaca za takve stvari. Ali, zato se uvek dobro provodi, zbog čega je stekla reputaciju seksi divljakuše.

Tako na njenom Instagramu umesto pozerskih selfija preovlađuju fotke iz ludih noćnih provoda sa drugaricama.

Inače, Bambi je udata za dizajnera Dena Singla. Na ruci ima istetoviranog Bambija iz Diznijevog crtaća, bavi se jogom, i uglavnom sluša Niki Minaž i Džej Zija.

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.