Informacija koliko zarađuje Baka Prase podigla internet na noge! Nećete verovati u ovo (foto)

Izvor: Story, 16.Jan.2020, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Informacija koliko zarađuje Baka Prase podigla internet na noge! Nećete verovati u ovo (foto)

Jedan od najpopularnijih srpskih jutjubera, Baka Prase, još jednom je digao internet na noge, kada je u javnost dospela informacija o njegovim mesečnim primanjima Baka Prase započeo je još jednu Jutjub dramu, kojima je inače vrlo sklon, a napadnuta strana je ovog puta izvođač Voyage. Baka Prase je prilično zamerio mladom izvođaču na tome što je ... The post Informacija koliko zarađuje Baka Prase podigla internet na noge! Nećete verovati u ovo (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

OVOLIKO zarauje BAKA PRASE!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2020, 01:51

Jedan od najpopularnijih jutjubera na našim prostorima, Baka Prase, ponovo je uspeo da podigne veliku prašinu u javnosti započevši još jednu u nizu Jutjub dramu, a napadnuta strana je Voyage. Baka Prase je prilično zamerio pomenutom mladom izvođaču na tome što je izneo svoje mišljenje o jutjuberima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.