Izvor: Luftika.rs, 25.Mar.2024, 17:05

Incest, narkomanija i beskućništvo: Upoznajte najsiromašniji deo Amerike (VIDEO)

Za jedne je Amerika neodsanjani san i zemlja blagostanja, za druge je samo izvor muke i problema, iako su rođeni tamo. Jedan Jutjuber je uspeo da prikaže kako zaista izgleda život u nekim od najsiromašnijih i najdepresivnijih gradova Amerike – koji su pogođeni zavisnošću od droge i beskućništvom.
Tajler Oliveira, 24-godišnjak iz Modesta, Kalifornija, nedavno je posetio Zapadnu Virdžiniju – državu koja je rangirana kao prva po stopi depresije, druga po siromaštvu, i četvrta po zavisnosti od droge u celim Sjedinjenim američkim državama, piše Blic.
Posetio je nekoliko najsiromašnijih područja i razgovarao sa meštanima koji su mu otvoreno pričali o svemu, od toga šta rade za zabavu do toga kako se nose sa neprekidnim...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.