[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] SVA: „Novogodišnja čestitka 2023″

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Maj.2023, 21:16

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] SVA: „Novogodišnja čestitka 2023″

CSR kampanja namenjena vozačima koji se parkiraju na mestima za osobe sainvaliditetom i porodice. SVA agencija, TC Stadion i Roma Company.

IDEJA I NJENI EFEKTI. Bližila se još jedna nova godina i čuveno agencijsko pitanje – šta poslati klijentima?

Tim agencije SVA je brzo došao na ideje da bi mogli da pokušaju da poklone nešto čitavoj zajednici i da to urade u njihovo ime i u ime klijenata. Znali su da će tako zajedno ispunjeniji i srećniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ući u 2023.

Tih dana posebno je skrenulo pažnju neprimereno parkiranje na mestima za lica sa invaliditetom i parking pozicijama za porodicu. Ova pojava je posebno primetna u tržnim centrima uoči praznika, kada se broj posetilaca značajno uvećava.

Agencija je želela da ukaže na ovaj problem i prave partnere su našli u TC Stadion i Roma company.

Tako je kreiran i osmišljen grafit – Šta bi ti majka rekla pozicioniran upravo kod parking mesta koje je namenjeno osobama kojima je istinski važno da brzo i lako nađu svoje parking mesto. Tako je SVA na kreativan i duhovit način želela da inspiriše bahate vozače da se sami zapitaju i odgovore na ovo vrlo jednostavno i jasno pitanje.

Sama izrada kreativnog rešenja je trajala nekoliko dana i noći. Sve od ideje do realizacije je pretočeno u video koji su klijenti dobili kao čestitku.

PROJEKTNI TIM.

Client services director: Milena Simović

Account Manager: Jelena Manojlović

Creative director: Ivana Petković

Copywriter: Pavle Lazarević

Head of Design: Selena Ćurčić

Digital account Manager: Jovan Vojinović

Digital Content Creator: Sara Mandić

Art director: Miodrag Dodić

Crtači grafita: Miodrag Dodić, Dimitrije Prodić, Andreja Krstić

Priredila: Snežana Milić

Izvor: SVA

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.