IRANKA SAZNALA DA UMIRE I MUŽU REKLA POSLEDNJU ŽELJU: Ispunio je i oženio se njenom drugaricom, a onda je  stigla nova dijagnoza i svima uništila živote!

Izvor: Kurir, 19.Feb.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IRANKA SAZNALA DA UMIRE I MUŽU REKLA POSLEDNJU ŽELJU: Ispunio je i oženio se njenom drugaricom, a onda je stigla nova dijagnoza i svima uništila živote!

Slučaj žene koja je prisilila supruga da se oženi njenom prijateljicom jer je mislila da umire od raka, okrenuo je naglavačke iranski porodični zakon.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mislila je da umire, pa je prislila muža da se OŽENI njenom najboljom drugaricom, a onda su joj lekari rekli vest koja je svima PROMENILA ŽIVOT

Izvor: Blic, 19.Feb.2018

Slučaj žene koja je prisilila supruga da se oženi njenom prijateljicom, jer je mislila da umire od raka, pre nego što je saznala da je dijagnoza pogrešna, okrenuo je naglavačke iranski porodični zakon...Pošto je dobila terminalnu dijagnozu, Mahtab, 35-godišnja majka dvoje dece, rekla je suprugu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.