HURA organizuje specijalno izdanje HOWtoWOW akademije o tajnama Account Managementa

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Dec.2015, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HURA organizuje specijalno izdanje HOWtoWOW akademije o tajnama Account Managementa

Trodnevnu radionicu držaće proslavljeni marketinški konsultant i trener Sam Moorthy

Nakon četiri sezone i 2000 zadovoljnih polaznika HOWtoWOW akademije, Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) najavilo je organizovanje specijalne HOWtoWOW akademije koja će se od 21. do 23. januara 2016. godine održati u formi trodnevne radionice na temu „Account Managementa“. Radionicu će držati proslavljeni marketinški konsultant i trener Sam Moorthy.

Član >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Uprave HURA-e Davor Bruketa ovim je povodom istakao: „Ove godine pripremili smo posebno izdanje HOWtoWOW akademije. Prava poslastica dolazi u obliku trodnevne radionice posvećene account managerima, koji su ključna spona između klijenata i agencija. Kako usavršiti svoje veštine održavanja dobrog odnosa između dve strana pokazaće nam hvaljeni predavač Sam Moorthy, profesionalni konsultant i trener u čijem se portfoliju između ostalog nalaze aktivnosti poput razvoja branda i komunikacijskih strategija. Polaznici ove radionice zasigurno će steći konkurentna znanja te čuti mnoštvo dobrih primera i tako još jednom potvrditi veliku vrednost HOWtoWOW akademije.“

Trodnevna radionica namenjena je pre svega iskusnim agencijskim profesionalcima koji će kroz 20 sati interaktivnog treninga imati priliku da steknu konkretna znanja o savetovanju klijenata oko upravljanja brendom, skladnoj koordinaciji projekata s spoljnim oglašivačima te razvijanju jakog i funkcionalnog agencijskog tima. U njenoj organizaciji pristupiće se iz perspektive klijenta, agencije i razvoja branda, a broj polaznika je ograničen.

Sam Moorthy je pre prelaska u profesionalne konsultante, 15 godina radio na poziciji Regionalnog Account Directora u Greyu gde su mu glavni klijenti bili brandovi P&G-a, GSK i Mars. Njegove radionice i dugotrajni programi treninga rade se po narudžbi, a fokus je na omogućavanju identifikacije i rešavanja problema do povećane produktivnosti, rasta i zadovoljstva na poslu.

Više informacija na: how-to-wow.hura.hr

HURA:

Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a deluje promovišući i unapređujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 28 članica i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovno sarađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svetu.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.