Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u aprilu 2020

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Maj.2020, 16:33

Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u aprilu 2020

Najveći rast gledanosti u konkurenciji sa svim televizijskim programima u Srbiji ima Prvi program RTS-a, sa skoro tri i po miliona gledalaca dnevno. Od 30 dana u aprilu 25 dana je bio najgledaniji program. Rast gledanosti beleži i naš Drugi program RTS-a kao i RTS 3.

Na rang listi 20 najgledanijih emisija u aprilu, 16 je emisija Prvog programa RTS-a. Najgledanija među njima je domaća igrana serija Južni vetar, a druga Obraćanje predsednika Republike Srbije o stanju u vezi sa koronavirusom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Na toj listi su i druge naše serije: Švindleri, Kalup, Tajkun, Moj rođak sa sela. Pored dnevnih informativnih emisija na rang listi najgledajih su i druge informativne emisije Prvog programa RTS-a: Upitnik, Oko, Konferencije za medije Vlade Srbije na temu koronavirusa, Oko magazin, Ovo je Srbija, Beogradska hronika, kao i zabavne emisije, filmovi i dokumentarni program.

*Izvor podataka: NILSEN (Nielsen Audience Measurement)

Izvor: RTS

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.