Evo šta je Divna Karleuša poželela Dušku Tošiću za rođendan (foto)

Izvor: Story, 20.Jan.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Divna Karleuša poželela Dušku Tošiću za rođendan (foto)

Uprkos svemu što se pričalo i voditeljka je čestitala suprugu svoje mezimice… Muž Jelene Karleuše, Duško Tošić, juče je proslavio 34. rođendan sa porodicom u Kini, a pevačica se posle dužeg vremena oglasila na društvenim mrežama. To je uradila i njena majka Divna. – Najdraži moji! Duško, srećan rođendan, zdravlja i sreće! Divan čovek, genijalan ... The post Evo šta je Divna Karleuša poželela Dušku Tošiću za rođendan (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Intervju Duška Tošića: Evo šta mi smeta kod moje supruge

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2019

Duško Tošić proslavio je 34. rođendan u Kini sa porodicom. Posle dužeg vremena, u jeku skandala u čijem se centru pronašla, Jelena Karleuša oglasila se putem Instagrama i čestitala suprugu rođendan...Inače, Duško Tošić je svojevremeno kao fudbaler Verdera i srpski reprezentativac, u rođendanskom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.