Emotivno: Ovako je Breni čestitao rođendan sin Viktor

Izvor: Story, 21.Okt.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivno: Ovako je Breni čestitao rođendan sin Viktor

Lepa Brena proslavila je 55. rođendan, a osim fanova širom Balkana, njeni naslednici su joj emotivnim porukama uputili čestitke.

Najmađi Brenin sin Viktor veoma je vezan za majku i svakodnevno pokazuje koliko je ona bitna osoba u njegovom životu. Emocije nisu izostale ni za rođendan folk zvezde:

Lepa Brena: Tek sada sam spokojna, mirna i zadovoljna

- Srećan rođendan najboljoj mami na svetu, koja je tu u svakom trenutku kada je trebalo. Volim te - poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je Viktor.

Lepa Brena sa sinovima: Ovako su izgledali pre 20 godina (FOTO)

Sigurni smo da je Lepu Brenu ovaj gest veoma dirnuo s obzirom na to da je poznato koliko je privržena porodici, naročito sinovima.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ovako su sinovi čestitali rođendan Lepoj Breni! FOTO

Izvor: Svet plus, 21.Okt.2015

Lepa Brena proslavila je juče svoj 55-ti rođendan, a pored brojnih čestitki koje je putem društvenih mreža dobila od svojih fanove, one najemotivnije su joj uputili upravo njeni sinovi...Viktor i Filip Živojinović pridružili su se čestitkama putem društvenih mreža, te se mlađi sin zahvalio...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.