Filip Živojinović: Ne slušajte šta vam pričaju o zlim maćehama, moja je najbolja na svetu!

Izvor: Svet, 21.Okt.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Živojinović: Ne slušajte šta vam pričaju o zlim maćehama, moja je najbolja na svetu!

Lepa Brena je juče napunila 55 godina, a njena deca su joj čestitala rođendan i emotivnim porukama na društvenim mrežama.
“Deco, ne slušajte šta vam pričaju o zlim maćehama. Moja je najbolja na svetu! Srećan rođendan, Beki! Svake godine sve jača i bolja! Volimo te!”, poručio je Filip Živojinović, a Viktor je isto učinio napominjući da je Brena “najbolja mama na svetu”:
Srećan rođendan najboljoj mami na svetu, koja je tu u svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << trenutku kad je trebalo! Volim te, majko!”.
Zanimljivo je da je pre izvesnog vremena Brena govorila kako je “tukla sinove kako ne bi postali bahati”. I nisu postali… Naprotiv, dokazuju koliko je vole bez obzira na nekadašnje vaspitne metode.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filip Živojinović: Ne slušajte šta vam pričaju o zlim maćehama, moja je najbolja na svetu!

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2015

“Deco, ne slušajte šta vam pričaju o zlim maćehama. Moja je najbolja na svetu! Srećan rođendan, Beki! Svake godine sve jača i bolja! Volimo te!”, poručio je Filip Živojinović, a Viktor je isto učinio napominjući da je Brena “najbolja mama na svetu”:..“Srećan rođendan najboljoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.