Izvor: Luftika.rs, 25.Jul.2023, 09:54

Dvoje mladih poginulo na pružnom prelazu kod Vrčina, voz udario u automobil

Dve mlade osobe su poginule, a još jedna je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći nešto pre ponoći, na pružnom prelazu kod Vrčina kada je voz udario u putničko vozilo.
To je Tanjugu rečeno u Hitnoj pomoći Vrčin.
Kako je navedeno, oko 23.30 časova, na pružnom prelazu bez rampe u Vrčinu voz je udario u automobil, a 15- ogodišnja devojčica i 18-ogodišnji mladić, koji su se nalazili u vozilu, poginuli su na licu mesta.
Još jedna 17-ogodišnja devojka prevezena >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj. Ona je zadobila lakše povrede.
„Nesreća se dogodila na pružnom prelazu između Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znakovima drumske signalizacije, kada je teretni voz naleteo na drumsko vozilo koje je prelazilo prugu“, saopštilo je preduzeće „Infrastruktura železnice Srbije“.
Drumsko vozilo kretalo se lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji je udario u desnu stranu drumskog vozila.
„Infrastruktura železnice Srbije“ i ovaj put ponovo apeluje na vozače drumskih vozila da, posebno prilikom prelaska preko pruge na putnim prelazima, poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi, kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi.
Izvor: Tanjug
„Čekam te da zajedno ostvarimo snove“: Poruka supruge poginulog grčkog mašinovođe kida srce (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI SNIMAK STRAŠNE NESREĆE U VRČINU: Dvoje mladih poginulo, "Pežo" preleteo neverovatnih 30 metara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023

Stravična nesreća dogodila se oko 23.30 časova, na pružnom prelazu bez rampe u Vrčinu, kada voz je udario u automobil..Vozač automobila marke "pežo" (18) i putnica u vozilu (15), nastradali su kada ih je na pružnom prelazu u Vrčinu udarila lokomotiva. ..U ovoj nesreći povređena je i tinejdžerka (17)...Stravična...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Voz za Bar udario u cisternu kod Valjeva, poginula jedna osoba

Izvor: Luftika.rs, 25.Jul.2023

Vozač cisterne J.P (60) poginuo je danas oko 10 časova kada je brzi voz za Bar nadomak Valjeva udari u cisternu.. Nesreća se dogodila posle 10 sati u selu Popučke, kada je na pružnom prelazu na manje teretno vozilo naleteo voz.. Saobraćaj na ovom delu barske pruge je u prekidu.. U toku je uviđaj.. Cisterna...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.