IZGUBILA JE SVEST, PA NE ZNA DA SU JOJ DRUGOVI POGINULI: Majka preživele devojčice o detaljima stravične nesreće u Vrčinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 21:38

"IZGUBILA JE SVEST, PA NE ZNA DA SU JOJ DRUGOVI POGINULI": Majka preživele devojčice o detaljima stravične nesreće u Vrčinu

"Oka nismo sklopili od noćas, od kada smo čuli za nesreću na pruzi, gde su izgubljena dva mlada života."

U saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu, prošle noći u Vrčinu, stradali su mladić (18) i devojčica (15), kada ih je pokosio voz, dok je druga devojka (17) lakše povređena.

- Oka nismo sklopili od noćas, od kada smo čuli za nesreću na pruzi, gde su izgubljena dva mlada života. Naše dete je preživelo, ali zadobila je povrede. No, doktori kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je sada "stabilno" i da verujemo u njeno ozdravljenje - kaže majka jedine preživele u nesreći.

- Bili smo u bolnici, videli smo naše dete, probudila se. Ima brojne povrede, na više mesta je ušivana, ali srećom, nema povreda unutrašnjih organa, krvarenje i prelome, kao ni povredu mozga, s obzirom na to da je kad je ispala iz auta, udarila glavom - dodaje ona.

Kaže da njena ćerka ne zna šta se dogodilo i šta joj je sa prijateljima - Ona je izgubila svest u nezgodi. Zato ne zna ni šta se tačno dogodilo, kao ni da su joj drugovi poginuli. Bili su jako bliski, dobra deca i drugovi. Treba da joj, kad se malo oporavi, kažemo istinu, ali ne znamo kako i plašimo se da je to ne dotuče i eventualno ne pogorša njen oporavak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.