Da li će je skinuti sa trona?: Slavni glumac opaka je konkurencija Kim Kardašijan!

Izvor: Story, 26.Maj.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će je skinuti sa trona?: Slavni glumac opaka je konkurencija Kim Kardašijan!

Slavna starleta poznata je po obožavanju selfija, a sada je očito pronašla dostojnog protivnika.

Dvejn Džonson, foto: Instagram

Slavni glumac i rvač Dvejn Džonson, poznat pod nadimkom The Rock, pronašao je svoje mesto u Ginisovoj knjizi rekorda i to u zanimljivoj kategoriji – snimanju selfija! Njemu je pošlo za rukom da snimiti čak 105 selfija u samo 3 minuta na londonskoj premijeri svog najnovijeg filma San Andreas.

Naravno, postojala su neka pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kao na primer da se na svakoj fotografiji morala videti njegova glava i vrat te da one nisu smele da budu mutne. Ipak, bilo je nekoliko nepravilnih selfija pa su neke fotografije diskvalifikovane, ali on je ipak uspeo da zauzme svoje mesto u knjizi rekorda.

Često prozvana kraljicom selfija, Kim Kardašijan, pronašla je očito dostojnu konkurenciju i svi se pitaju hoće li prihvatiti izazovi i pokušati oboriti Dvejnov rezultat.

Podsećamo, starletina opsesija selfijima otišlo je toliko daleko da je nedavno izdala knjigu pod nazivom Kim Kardashian: Selfiesh na 448 strana na kojima se nalazi preko 350 njenih selfi fotografija.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.