Četiri televizije u trci za nacionalnu frekvenciju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Apr.2018, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri televizije u trci za nacionalnu frekvenciju

Prema navodima tog dnevnika, „nezvanične informacije koje se ovih dana mogu čuti„, najvise šansi u toj trci daju Studiju B.

Očekuje se da će četiri TV predati dokumenta: BK, Koperikus, N1 i Studio B. Zanimljivo je da je baš sada ponovo aktuelizovana dodela nacionalnih frekvencija. To je velika i važna tema i svi željno iščekuju da vide ko će je dobiti„, kaže izvor „Blica“.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) donelo je prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nedelje odluku o raspisivanju konkursa za dodelu nacionalne frekvencije, a uslovi konkursa objavljeni su u utorak. Na taj korak, REM se odlučio pet godina od kako je gašenjem TV „Avala“ upražnjena peta frekvencija, dodaje se u tekstu.

Izvor: Blic, Tanjug

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.