Izvor: Blic, 17.Dec.2023, 12:23

ČAJ, KAFA I TOPLA REČ ZA GLASAČE! Beograđani već decenijama glasaju u kućama svojih komšija: Posetili smo NAJINTERESANTNIJE LOKACIJE i evo šta smo zatekli (FOTO/VIDEO)

Porodična kuća Gorana Tanasković u Velikom Mokrom Lugu godinama je jedno od biračkih mesta u ovom zvezdarskom naselju. U prostorije svoje kuće domaćin Goran Tanasković svoje komšije, glasače, dočekuje sa kafom i čajem i lepom rečju. I dvorište Petra Mladenovića sa Zvezdare puno je glasača, a provirili smo i kako teče glasanje u već poznatoj prodavnici "Dubrava" u Kaluđerici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRVO SE PREKRSTE, PA PO GLASAČKI LISTIĆ! Posetili smo najneobičnija glasačka mesta u Beogradu: Neko u "China town", a neko na glasanje u parohijski dom (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Dec.2023

Ekipa "Blica" posetila je najzanimljivija biračka mesta u Beogradu. Pored porodičnih kuća, garaža u dvorištu građana i starih dućana u koje birači već decenijama dolaze da daju svoj glas, ova građanska dužnost može se obaviti i u kineskom tržnom centru, romskoj kući, ali i parohijskom domu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.