Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2024, 09:56

Brat osumnjičenog za ubistvo Danke umro u pritvoru, sada je otac ključni svedok

Otac dvojice braće bi mogao da bude ključni svedok u pronalasku tela Danke Ilić.
D.D (40) brat osumnjičenog D.D. (50) koji je priznao da je ubio Danku Ilić (2) umro je u noći između subote i nedelje u policiji. Pre smrti, on je priznao da je pomogao bratu da se reši tela, ali gde nije otkrio.
Naime on je nakon hapšenja vodio policiju po imanjima njegove porodice. Išao sa njima na više različitih lokacija, ali telo Danke Ilić (2) i dalje nije pronađeno.
D.D. je, po sopstvenom priznanju, učestvovao u sklanjanju tela ubijene Danke Ilić (2), a to što je išao sa policijom na lokacije u selu Zlot gde su postojale indicije da je telo devojčice moglo je da pomogne u konačnom kraju ove agonije i donese utehu porodici...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.