Besplatan Drum online događaj od 13. do 15. oktobra 2021

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Jan.2021, 18:35

Besplatan Drum online događaj od 13. do 15. oktobra 2021

Kako izlazimo iz najgore pandemije Covid-19, vreme je da pritisnemo dugme Re:Start i počnemo da radimo na boljoj budućnosti, poručuju organizatori Golden Drum festivala

Kako Re:start-ovati budućnost? Hoće li se naš život vratiti u normalu i kako će novo normalno izgledati za našu industriju?

Naš fokus mora biti revidiran; moramo proceniti stanje stvari, videti šta smo naučili tokom ovih izazovnih vremena i otkriti da li se naš pogled na kreativnost promenio. Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << biti iskreni u vezi sa stvarima koje od sada moramo raditi drugačije. Moramo ostati optimistični i spremni da se još više približimo svojim klijentima, prilagođavajući se njihovim promenjenim ciljevima.

Važno je održavati poslovanje agilnim, inovativnim i spremnim na rizik. Za one koji žele da ostave trag, smele odluke su pravi put.

Festival Golden Drum želi i dalje da nadahnjuje i osnažuje kreativno razmišljanje. Takođe, želi da podstakne samorefleksiju, kako bi omogućio da naše novo društvo odgovara našoj novoj stvarnosti.

S novim sloganom Re:Start the Future, Golden Drum usmerava svoj fokus na svežu kreativnost koja će dati energiju budućim generacijama – ne zaboravljajući da i dalje pripadamo istoj zajednici, dišući kao jedno.

Više informacija potražite na zvaničnim stranicama.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.