Beograd domaćin medijskim stručnjacima iz Centralne i Istočne Evrope

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Maj.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd domaćin medijskim stručnjacima iz Centralne i Istočne Evrope

Konferenciji će prisustvovati čelni ljudi agencija u okviru IPG Mediabrands CEE, odnosno UM, Initiative, Fastbridge, Reprise i Cadreon. Na konferenciji će učesnici razmeniti iskustva i najbolju praksu u cilju razvoja poslovanja. Tom prilikom će biti predstavljeni najnoviji alati, trendovi, strateški planovi, edukativni programi, a razgovaraće se i o budućnosti razvoja medija.

Počastvovani smo što je Beograd odabran za domaćina IPG Mediabrands CEE konferencije. Ovo je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << put da se ovakav sastanak održava u našem regionu i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ugositi i imati priliku da čujemo predavanja i prezentacije nekih od najboljih medjiskih stučnjaka. Uveren sam da će ova konfrencija biti od značaja ne samo za nas iz IPG Mediabrands već i za celu našu struku“ ističe Darko Lukić, CEO IPG Mediabrands za jugoistočnu Evropu.

Na konferenciji će predavanja i prezentacije između ostalih održati Hauard Nead (Howard Nead) čelni čovek Mediabrands EMEA, Bela Nemet (Béla Németh), direktor IPG Mediabrands za centralnu i istočnu Evropu, Džejson Karter (Jason Carter) direktor digitalne mreže Reprise za region EMEA, Tomaš Ač (Tamás Ács) iz Cadreon-a, kao i Viktor Kroitoru (Victor Croitoru) koji je zadužen za regionalnu strategiju i new business u okviru Mediabrands CEE.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.