Festival italijanskog filma u Beogradu od 23. do 27. maja

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Maj.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival italijanskog filma u Beogradu od 23. do 27. maja

BEOGRAD - Festival italijanskog filma održaće se ove godine od 23. do 27. maja u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu u okviru Nedelje italijanskog filma u svetu - “Fare Cinema".

 
 
Ovu manifestaciju Ministarstvo spoljnih poslova Italije promoviše uz podršku diplomatsko-konzularne mreže i Italijanskih instituta za kulturu sa ciljem da predstavi kvalitetnu italijansku kinematografiju u inostranstvu.
 
Zahvaljujući saradnji između Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu i Jugoslovenske kinoteke publika će moći da vidi najnovije italijanske filmove koje je izabrao Paolo Minuto. Svi filmovi biće prikazani u originalnoj verziji na italijanskom sa titlovima na srpskom.
 
Specijalan...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Projekcija filma „Rimsko kupatilo“

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Maj.2018

BEOGRAD - Ambasada Japana obavestila je zainteresovane da će u sredu, 23. maja 2018. godine u 14 časova u prostorijama Ambasade Japana na Novom Beogradu (Ulica Trešnjinog cveta 13) biti prikazan japanski film „Rimsko kupatilo“.. .  . Film je obezbeđen u saradnji sa Japanskom fondacijom i...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.