BURA U HRVATSKOJ ZBOG PROTERIVANJA MIGRANATA: Podignute krivične prijave protiv policajaca, a traži se i OSTAVKA MINISTRA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Dec.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURA U HRVATSKOJ ZBOG PROTERIVANJA MIGRANATA: Podignute krivične prijave protiv policajaca, a traži se i OSTAVKA MINISTRA (VIDEO)

Centar za mirovne studije iz Hrvatske podneće krivičnu prijavu protiv nepoznatih policajaca zbog sumnje da su se ponašali na nezakonit način na granici sa Bosnom i Hercegovinom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska: Krivične prijave policajcima zbog migranata

Izvor: B92, 18.Dec.2018

Zagreb -- Centar za mirovne studije iz Hrvatske podneće krivičnu prijavu protiv policijskih službenika zbog sumnje da su se ponašali na nezakonit način prema migrantima...Pored toga, ta organizacija zahteva ostavku ministra Bošinovića, direktora policije Nikole Miline i načelnika uprave za granice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.