Anastasija Ražnatović javno odgovorila svom polubratu: Ovim si pokazao koliko ti u stvari mrziš našeg oca

Izvor: Story, 29.Apr.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović javno odgovorila svom polubratu: Ovim si pokazao koliko ti u stvari mrziš našeg oca

Nakon što je Vojin Ražnatović na društvenim mestima postavio uvredljiv status, Anastasija je javno stala u odbranu svoje majke

Anastasija Ražnatović, foto: Instagram

Vojin Ražnatović, nedavno je na društvenim mrežama postavio fotografiju, kojom se grubo našalio na račun pevačice Svetlane Cece Ražnatović, što se ni malo nije dopalo njegovoj polusestri, Anastasiji Ražnatović.

Naime, Anastasija je na Facebook-u i na Instagram-u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << javno stala u odbranu svoje majke, a njen status prenosimo u celosti:

- Jako je tužno, jadno i bedno što neki ljudi iz sopstvene nemoći, mrženje i oholosti mogu da se služe lažima, klevetima (fotošopom i montažom) da bi bili u centru pažnje. Dragi polu brate ovim tvojim gnusnim izjavama i postovima ne pokazuješ mržnju prema mojoj majci, već otkrivaš ono što najviše pokušavaš da sakriješ, koliko ti u stvari mrziš našeg oca - napisala je Anastasija.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Evo kako je Cecina cerka odgovorila Arkanovom sinu koji joj je uvredio majku

Izvor: medio.rs, 29.Apr.2015

- Pokazao si koliko ti, u stvari, mrziš našeg oca - napisala je, između ostalog, Anastasija Ražnatović..Vojin Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, podigao je veliku prašinu objavljivanjem lažne slike sa venčanja Cece Ražnatović, a među prvima reagovala Anastasija...Arkanov...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.