Ana Nikolić U VEZI sa ličnim šoferom?

Izvor: Story, 08.Okt.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić U VEZI sa ličnim šoferom?

Kako pišu domaći mediji, Ana Nikolić je, navodno, već dva meseca u vezi sa izvesnim Ivanom, koji je njen lični šofer. Ana je ovu informaciju krila od javnosti, ali i od bivšeg supruga Stefana Đurića Raste, piše “Srpski telegraf”. To se reperu, kako se navodi, nije dopalo pa je navodno, burno reagovao… – Kada je ... The post Ana Nikolić U VEZI sa ličnim šoferom? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA NIKOLIĆ IMA DEČKA?! Rasta SVE saznao, pa je pozvao i REKAO OVO!

Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2019

Ana Nikolić posle dve godine od razvoda sa reperom Stefanom Đurićem Rastom našla je novnog dečka Ivana Gašića, navodi “Srpski Telegraf”. Pevačica je pre dva meseca uplovila u emotivnu vezu sa Ivanom, koji je inače njen lični šofer, ali je to krila od očiju javnosti kao i od bivšeg muža....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.