Agencija M2COMMUNICATIONS osvojila nagradu za najbolji event na međunarodnom Conventa Crossover festivalu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Sep.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija M2COMMUNICATIONS osvojila nagradu za najbolji event na međunarodnom Conventa Crossover festivalu

Agencija M2Communications iz Beograda nagrađena je priznanjem „The Best Event of New Europe 2018“ u B2B i B2C kategorijama na međunarodnom Conventa Crossover festivalu koji se održava u Ljubljani, a koji na jednom mestu okuplja najinovativnije i najoriginalnije regionalne projekte iz oblasti live marketinga i eventa.

Konceptualni projekat „eXpedicija na Mars“, kreiran radi predstavljanja najnovijeg BMW X3 modela, za kompaniju Delta Motors, prvo se našao u finalu ovog prestižnog takmičenja, i to na osnovu visokih ocena žirija, da bi zatim ubedljivo osvojio glasove publike na glasanju održanom 30. i 31. avgusta u slovenačkoj prestonici.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.