8 stvari koje muškarci obožavaju, a nemaju veze sa seksom

Izvor: 24sata, 06.Okt.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8 stvari koje muškarci obožavaju, a nemaju veze sa seksom

Da li ste nekad čuli za „ljubavnu erekciju“? To je onaj osećaj koji imaju zaljubljeni muškarci dok posmatraju svoju dragu u situacijama koje im se dopadaju. Ovo je spisak apsolutno neseksualnih stvari koje pale muškarce i čine da se još više zaljube u vas!

1. Kada dođe kući i sačeka ga obilna i ukusna večera

Postoji ta omražena rečenica da put do srca muškarca ide preko stomaka, ali iako ne podržavamo tradicionalnu ideju o ženi kao domaćici >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << koja gosti muškarca- gospodara, postoji nešto u muškim genima što čini ovu scenu neverovatno privlačnom. Nazovite ga površnim, ali on će bez sumnje odlepiti ako ga dočekate sa večerom koju ste spremili samo za njega! Pa, kad je već tako, iskoristite u činjenicu i ponekad ga obradujte – on će znati to da ceni.

2. Vi dok držite bebu u naručju

Iako ne planirate porodicu uskoro, a on se izbezumi svaki put kad vam menstruacija zakasni dan-dva, prizor vas i deteta u naručju pokrenuće u njemu potpuno novu, i vrlo nežnu, bujicu osećanja.

3. Kada je bolestan, a vi mu doneste supicu u krevet

Muškarci ponekad vole da se ponašaju kao deca, a prehlada im je odličan alibi da to rade bez griže savesti. Kada je ranjiv, budite pažljivi prema njemu, obavite koju obavezu umesto njega i obavezno mu spremite domaću pileću supicu. Odlepiće!

4. Kada poklonite nešto bez povoda

Jer to znači da mislite na njega. Lepo je dobiti poklon za godišnjicu, rođendan, Dan zaljubljenih i td, ali pravu ljubav iskazujete kada to radite bez povoda. Plus, ako pokažete da dobro poznajete njegove želje i ukus, dobićete još bonus poena.

5. Kada kuvate zajedno

Gotovo je nemoguće da ostanete kod kuće, posvetite se kuvanju i hranite jedno drugo, a da se to ne pretvori u romantičnu zabavu. Obucite se izazovno da biste dodatno začinili obrok.

6. Kada imate „rat golicanjem“

Svaki par ima tajni borilački klub, jer kada se golicate, valjate po krevetu, cerekate na sav glas i ponašate potpuno otkačeno u paru, bujica endorfina preplaviće vaše telo, a vi ćete se osećati blisko i fantastično.

7. Kada spavate na njegovim grudima

Dobro, znamo da je neudobno, ali pružite mu zadovoljstvo bar ponekad. Jer kada se probudi pre vas i vidi vas tako ušuškane u njegovom naručju, ljubav će prštati poput vatrometa.

8. Kada mu ostavite simpatičnu poruku

Ne padajte na njegove fore „opake muškarčine“, skoro svaki muškarac u sebi krije mecu dobrića koji obožava simpatične romantične poruke. Garantujemo da bi čak i Stiven Sigal cvrkutao od radosti kada bi mu žena napisala nešto duhovito i slatko i ostavila to na stočiću pored kreveta.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Ljubavna erekcija: 8 stvari koje vas čine poželjnom

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Okt.2014, 09:11

Da li ikad čuli za „ljubavnu erekciju“? To je onaj osećaj koji imaju zaljubljeni muškarci dok posmatraju svoju dragu u situacijama koje im se sviđaju. Donosimo vam listu stvari koje apsolutno nemaju veze sa seksom, a čine vas neodoljivom!..1. Kada ga sačekate sa njegovom omiljenom večerom..Postoji...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.