Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Nov.2023, 18:00

5. Festival angažovanog etnografskog filma VIZANTROP

Peti Festival angažovanog etnografskog filma Vizantrop biće održan u Multimedijalnoj sali Centra za kulturu „Vlada Divljan“ od 23. do 26. novembra 2023. Ovaj festival je do sada prikazao više od 80 savremenih etnografskih filmova iz 40 zemalja širom sveta i pokazuje sve veću tendenciju antropologa i društveno-humanističkih istraživača u registrovanju kulturnih raznolikosti i društvenih problema … Članak 5. Festival angažovanog etnografskog filma VIZANTROP se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Humanitarni koncert KLASIKOM ZA NOVI DOM

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Nov.2023

U svečanoj sali Muzičke škole „Kosta Manojlović“ biće održan u subotu, 25. novembra 2023. od 19.00 humanitarni koncert „Klasikom za novi dom“. Ovo će biti veče za pomoć porodici učenice violine Helene Miletić. Naime, u eksploziji gasa u Ševinoj ulici u Zemunu, koja se nedavno dogodila...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.