Zatvara se saobraćajnica u Beogradu: Menja se linija gradskog prevoza

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 11:25

Zatvara se saobraćajnica u Beogradu: Menja se linija gradskog prevoza

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Ljubinke Bobić, na delu od Partizanske avijacije (uključujući i raskrsnicu) do Ulice Raška Dimitrijevića, i u Ulici Gandijevoj, na delu od Partizanske avijacije do Ulice Pere Segedinca, od 7. do 14. februara doći će do promena u radu linije javnog prevoza 82, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od petka izmene režima javnog prevoza u Vasinoj ulici na opštini Stari grad

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 06:31

T. U. . .. Biće pojačana trolejbuska linija 40, a trolejbusi sa linije 29 će saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija i nosiće oznaku 29L .. Foto: M. Beljan. .. Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Vasinoj ulici na opštini Stari grad,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.