Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 06:31

Od petka izmene režima javnog prevoza u Vasinoj ulici na opštini Stari grad

T. U.


Biće pojačana trolejbuska linija 40, a trolejbusi sa linije 29 će saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija i nosiće oznaku 29L

Foto: M. Beljan


Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Vasinoj ulici na opštini Stari grad, na delu između zona raskrsnica sa ulicama Francuska i Dositejeva u periodu od petka, 9. februara od 22.00 časa do ponedeljka 12. februara do 4.00 časa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << doći će do promena u radu linija javnog prevoza.
Tokom izvođenja radova ta deonica će biti zatvorena za saobraćaj, zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati tako da se privremeno ukidaju trolejbuske linije 28 i 41, saopšteno je iz Gradske uprave.
Biće pojačana trolejbuska linija 40, a trolejbusi sa linije 29 će saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija i nosiće oznaku 29L.
Autobusi sa linije EKO 2 će saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija prema Beogradu na vodi i nosiće oznaku EKO2L.
Autobusi sa linije 31, kao i noćnih linija 29N, 31N i 33N i minibus linije E9 će saobraćati na skraćenoj trasi od stajališta „Trg republike“ u Kolarčevoj ulici.
Vozila će se kretati ulicama Kolarčeva, Trg republike, kroz terminus „Trg Republike“, Braće Jugovića, Francuska, Trg republike, Kolarčeva.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.