UZNEMIRENI NOVOPAZARAC: ”Dok je moj otac gledao kako siječete drveća na keju koje je on zasadio doživio je moždani udar”

Izvor: SandzakPress.net, 14.Okt.2023, 00:01

UZNEMIRENI NOVOPAZARAC: ”Dok je moj otac gledao kako siječete drveća na keju koje je on zasadio doživio je moždani udar”

Novopazarac Redžep Muratović izrazio je nezadovoljstvo zbog sječe drveća koje je godinama krasilo kej rijeke Raška. Naime, tokom posljednjih 15 dana posječeno preko 30 zdravih stabala, koja su bila oaza za mještane Luga tokom toplih ljetnjih dana. Posljednji slučaj bezobzirne sječe posebno je potresao njegovog oca, koji je prije više od 20 godina, organizirao ozelenjavanje obale rijeke Raške. ”Komšija, drveće koje je moj babo posadio pre više od 20 godina i koje je krasilo naš kej >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << ste posekli dok je on gledao i time izazvali da čovek dobije moždani udar.” Sram vas bilo! – poručio je Muratović. Još jedan sugrađanin oglasio se povodom sječe drveća: ”Ovo je jedan od najljepših dijelova keja milina za sjedet ispod borića koji je tu bio. Ne znam dal toliko nemaju osjećaj ili do čega je pa se ovako radi. Da se ne dignu polemika na Facebooku cio taj dio bi izgledao kao onaj kod lidla. Ravno sve u beton, na svaka 2 metra začinjen komadićima razbijenog stakla i fragmentima drugog sitnog otpada da ni pjesak ni biciklista ne može tu siguran da prodje. Ispričao je vidno uznemireni Novopazarac Instagram/Screenshot Izvor:Sandzaklive The post UZNEMIRENI NOVOPAZARAC: ”Dok je moj otac gledao kako siječete drveća na keju koje je on zasadio doživio je moždani udar” appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.