U busu zaplenjeno 22 kilograma trave

Izvor: Mondo, 08.Feb.2013, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U busu zaplenjeno 22 kilograma "trave"

Pripadnici kraljevačke policije presekli su danas još jedan lanac trgovine narkoticima, zaplenivši 21,5 kilograma marihuane.

Lišili su slobode i zadržali u pritvoru do 48 sati Nenada O. (25) iz Kosovske Mitrovice i Nebojša M. (26) iz Jagodine, zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Policajci su oko 12:30 sati na magistralnom putu Raška - Kraljevo, u Bogutovcu u autobusu kosovskomitrovačke registracije "u prtljagu putnika Nenada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << O. i Nebojše M. pronašli 21 paket sa oko 21,5 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuna".

"Sumnja se da su opojnu drogu nabavili na području Kosova i Metohije radi prodaje na ilegalnom tržištu", navodi se u saopštenju i dodaje da je autobus saobraćao na relaciji Kosovska Mitrovica - Beograd.

(Tanjug, ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)
Pogledaj vesti o: Raška,   Jagodina,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kraljevo: Pronađen 21 kilogram marihuane kod putnika u autobusu

Izvor: Kurir, 08.Feb.2013

Policajci su pronašli marihuanu na magistralnom putu Raška-Kraljevo, na punktu Bogutovac, u autobusu kosovskomitrovačke registracije, a u prtljagu putnika Nenada O. i Nebojše M..KRALJEVO - Kraljevačka policija lišila je slobode i zadržala Nenada O. (25) iz Kosovske Mitrovice i Nebojšu M. (26)...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.