U RAŠKOJ UHAPŠENE DVE OSOBE: Oštetili EPS za 1,2 miliona dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U RAŠKOJ UHAPŠENE DVE OSOBE: Oštetili EPS za 1,2 miliona dinara

U EPS-u će biti nastavljene pojačane kontrole da bi se predupredile ili otkrile eventualne zloupotrebe i na taj način zaštitila imovina EPS grupe.

Na osnovu krivične prijave Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost "Elektroprivrede Srbije" policija je uhapsila S. P, radnika ED Raška i V. K, bivšeg radnika Tehničkog centra EPS-a u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Raškoj, zbog sumnje da su oštetili EPS i "EPS Distribuciju" za ukupno 3,3 miliona dinara.

V. K. je osumnjičen da je uz pomoć S. P. tokom 2018. i 2019. godine na benzinskim pumpama NIS-a sipao 21.041 litar goriva za sebe i druge osobe i platio gorivo kompanijskim kreditnim karticama. Na ovaj način oštetili su EPS za 1.272.951 dinar i "EPS Distribuciju" za 2.089.353 dinara.

JP EPS zahvaljuje na saradnji Ministarstvu unutrašnjih poslova, policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije MUP Srbije i Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.