Izvor: Beta OMS, 03.Sep.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicionalni dani vrganja na Kopaoniku

Kopaonik, 3. septembar 2013 – Jedna od mnogobrojnih skrivenih čari Kopaonika su i vrganji. Svi oni koji vole da se upuštaju u avanturu, vole planinu i prirodu, biće u prilici da u periodu od 5. do 7. septembra, uživaju u tradicionalnoj manifestaciji „Dani vrganja" koja se održava petu godinu za redom na Kopaoniku, u organizaciji MK Mountain Resorta, Nacionalnog parka Kopaonik, Turističko-sportske organizacije „Raška“ i Turističke organizacije opštine „Brus“.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Tradicionalni dani vrganja na Kopaoniku

Izvor: B92, 03.Sep.2013

Jedna od mnogobrojnih skrivenih čari Kopaonika su i vrganji. Svi oni koji vole da se upuštaju u avanturu, vole planinu i prirodu, biće u prilici da u periodu od 5. do 7. septembra, uživaju u tradicionalnoj manifestaciji "Dani vrganja" koja se odrzzava petu godinu za redom na Kopaoniku.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.