Izvor: B92, 19.Jan.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća kod Raške

Kraljevo -- Na magistralnom putu Raška-Kosovska Mitrovica, u mestu Kaznoviće kod Raške, u sudaru dva automobila preminula je jedna osoba dok petoro teže i lakše povređeno.

"Do nezgode je došlo, oko 12 sati, prilikom sudara automobila 'opel astra', kojim je upravljao Nikola K.(19) iz Raške i 'folksvagen pasat', koji je vozio Đorđe Đ. (29) iz Trnave kod Raške", saopštila je kraljevačka policija.

"Od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadobijenih povreda Đorđe Đ . je tokom dana preminuo, a povređeni su zbrinuti u Medicinskom centru u Novom Pazaru", navodi se u saopštenju.

Teške telesne povrede zadobili su vozač "folksvagena" kao i njegova supruga Anđelka (23) i dvoje dece - dvogodišnji N.Đ. i trogodišnja V.Đ.

Vozač "opel-astre" je zadobio lake, a njegov suvozač Srećko S.(19) iz Kaznovića teške povrede.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda Kraljevo - Sudska jedinica Raška u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije iz Raške.

Saobraćaj na ovom delu puta je bio u prekidu do 13:30 sati, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Raške, jedna osoba preminula, petoro povređeno

Izvor: Press, 19.Jan.2013

"Do nezgode je došlo, oko 12 sati, prilikom sudara automobila 'opel astra',  kojim je upravljao Nikola K.(19) iz Raške i 'folksvagen pasat', koji je vozio Đorđe Đ. (29) iz Trnave kod Raške", saopštila je kraljevačka policija.."Od zadobijenih povreda Đorđe Đ . je tokom dana preminuo, a  povređeni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.