Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2023, 10:19

Survao se kamion na putu Kopaonik-Raška, povređenog izvukli pripadnici GSS

Na putu Kopaonik - Raška kod Vikend naselja sinoć se kamion survao niz liticu i završio u provaliji dubokoj 30 metara, a u akciji spasavanja teško povređene osobe učestvovali su pripadnici Gorske službe spasavanja, vatrogasci i Hitna pomoć, saopšteno je Tanjugu iz GSS Kopaonik.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tragedija na putu Kopaonik-Raška: Kamion se survao niz liticu i završio u provaliji

Izvor: B92, 01.Jul.2023

Na putu Kopaonik - Raška kod Vikend naselja sinoć se kamion survao niz liticu i završio u provaliji dubokoj 30 metara...U akciji spasavanja teško povređene osobe učestvovali su pripadnici Gorske službe spasavanja, vatrogasci i Hitna pomoć, saopšteno je Tanjugu iz GŠ Kopaonik...Kamion-mikser...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.