Tragedija na putu Kopaonik-Raška: Kamion se survao niz liticu i završio u provaliji

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 10:44

Tragedija na putu Kopaonik-Raška: Kamion se survao niz liticu i završio u provaliji

Na putu Kopaonik - Raška kod Vikend naselja sinoć se kamion survao niz liticu i završio u provaliji dubokoj 30 metara.

U akciji spasavanja teško povređene osobe učestvovali su pripadnici Gorske službe spasavanja, vatrogasci i Hitna pomoć, saopšteno je Tanjugu iz GŠ Kopaonik.

Kamion-mikser sleteo je sa puta sinoć oko 21.26 časova, a spasioci iz Gorske službe spasavanja, kao i vatrogasci iz stanice Kopaonik odmah su krenuli na mesto nesreće, rekao je Stefan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jovanović iz GŠ Kopaonik, koji je učestvovao u akciji spasavanja.

Na lice mesta upućena je ekipa Hitne pomoći iz Raške.

Spasioci su uspeli da se spuste do mesta gde se kamion zaustavio, a vatrogasci su isekli potpuno smrskanu kabinu kamiona i izvukli teško povredjenog vozača srednjih godina kome su pripadnici GŠ na licu mesta ukazali prvu pomoć.

On je potom prevezen kolima Hitne pomoći u najbližu bolnicu. Akcija spasavanja trajala je gotovo tri sata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA NA KOPAONIKU! Kamion se survao niz PROVALIJU duboku 30 metara, vozač teško povređen

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Jul.2023

Sinoć je na Kopaoniku došlo do saobraćajne nezgode kada je kamion mikser pao niz liticu, u provaliju duboku 30 metara.  Spasioci iz Gorske službe spašavanja i vatrogasci iz stanice Kopaonik odmah su krenuli na lice mesta u akciju spasavanja. Obaveštena je i hitna pomoć u Raškoj koja je krenula...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.