Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Apr.2023, 04:17

Sednica Vlade Srbije danas, pred ministrima zaključci razgovora sa Srbima sa KiM

BEOGRAD – Sednica Vlade Srbije biće održana danas u 11 sati, a pred članovima vlade naći će se zaključci sa sastanka predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je u četvrtak sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Raškoj i nakon razgovora predstavio pet zaključaka […]
Vest Sednica Vlade Srbije danas, pred ministrima zaključci razgovora sa Srbima sa KiM objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

O zaključcima sastanka Vučića sa kosmetskim Srbima

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2023

BEOGRAD - Vlade Srbije raspravljaće o zaključcima sa sastanka predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.