Poznata imena trojice pripadnika tzv. Kosovske policije uhapšenih kod Raške

Izvor: KMnovine.com, 14.Jun.2023, 21:59

Poznata imena trojice pripadnika tzv. ''Kosovske policije'' uhapšenih kod Raške

Poznata imena trojice pripadnika tzv. ''Kosovske policije'' uhapšenih kod Raške U dubini teritorije centralne Srbije danas su uhapšena tri lica albanske nacionalnosti koja se sumnjiče za pokušaj izvođenja terorističkih akcija, saopštio je MUP Srbije.


   
Privedeni: Rifat Zeka, Bećiri Sefa i Mustava Šem

   


Veliku prašinu u javnosti podigla je vest da su, kako je iz MUP-a Srbije saopšteno, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << uhapšena trojica pripadnika specijalnih jedinica tzv. "Kosovske policije".

Kako KM novine saznaju, privedeni su Rifat Zeka, Bećiri Sefa i Mustava Šem (na naslovnoj fotografiji) i reč je o regularnim pripadnicima takozvane "Kosovske policije" a ne o specijalcima.

Za sada ovo hapšenje izaziva sumnju jer su uhapšeni već u poodmaklim godinama i teško je da su fizički spremni za napor koji iziskuju operacija terorističkog tipa. Uostalom, o njihovoj fizičkoj spremnosti govore i konstitucije njihovih tela. Zbog toga postoji sumnja da je reč o hapšenju koje je dogovoreno od strane izdajničkog režima u Beogradu, separatističkog sa Kosova i Metohije i mozga operacije otimanja Kosova i metohije od Srbije, nekoga iz američke administracije.

O potrebi za novim, montiranim i lažnim nemirima na Kosovu i Metohiji, pisali smo utekstu "Ove nedelje na Kosovu i Metohiji u pripremi novo ratno stanje... i ovaj put lažno"

Pretpostavka je da ovo hapšenje ima za cilj da umiri Srbe na Kosovu i Metohiji posle jučerašnje razbojničke otmice Srbina u Kosovskoj Mitrovici čije je nezadovoljstvo nakon toga kulminiralo. Pokazano je najveće netrpljenje prema "Srpskoj listi", stranci koja funkcioniše isključivo u režimu šiptarskih separatista i koja je najviše doprinela da na severu KiM ojača separatistički sistem. Ukoliko ta stranka bude eliminisana od srpskog naroda u pokrajini, izdaja će biti onemogućena. Zato se veruje u mogućnost da cilj ovog, inače veoma sumnjivog hapšenja, jeste upravo da umiri Srbe i separatističkoj "Srpskoj listi" omnogući nastavak sprovođenja izdaje koju vrši Aleksandar Vučić



* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.