Plan predsednikove posete Raškom okrugu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plan predsednikove posete Raškom okrugu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Raški okrug u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Kako je predviđeno programom, Vučić će obilazak Raškog okruga započeti posetom Vrnjačkoj banji.

Tamo će obići Dom zdravlja "Dr Nikola Džamić", a zatim i štandove sa rukotvorinama udruženja "Zlatne niti".

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vrnjačke banje Vučić odlazi u Kraljevo, gde će posetiti proizvodni pogon fabrike kreveta "Moja soba".

Sledi Bogutovačka banja i obilazak Etno sela "Bogut", a zatim Raška, gde će Vučić u kasarni "Stefan Nemanja" razgovarati sa Srbima sa Kosova i Metohije, a zatim svečano otvoriti fabrike Luš Protect d.o.o.

Iz Raške Vučić odlazi u Tutin, gde je predviđeno da obiđe obnovljene Tehničku školu i Gimnaziju, kao i da se sastane sa lokalnim privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave.

U Kraljevu, gde stiže iz Tutina, Vučić će prisustvovati potpisivanju Ugovora o određivanju aerodroma "Morava" za civilni i vojni saobraćaj.

Za 17 sati predviđeno je obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić u kraljevačkom SC "Ibar".

Vučić je kampanju "Budućnost Srbije" započeo obilaskom Pčinjskog okruga pre dve nedelje, a u međuvremenu je posetio i Južnobanatski i Mačvanski okrug.

Cilj je da građanima predstavi šta je do sada sve urađeno i koji su dalji planovi, ali i da čuje koji su njihovi najveći problemi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tutin / Bilbordi i transparenti dobrodošlice Vučiću: “Dobro došao predsedniče”

Izvor: SandzakPress.net, 21.Feb.2019

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetiće sutra Tutin u okviru kampanje “Budućnost Srbije”. Građani Tutina uveliko se spremaju za dolazak predsjednika Srbije pa je u samom gradu postavljeno više bilborda na kojima su slike predsjednika Vučića ali i poruke dobrodošlice.  Foto: Nedžad...

Nastavak na SandzakPress.net...

So i pogača za Vučića u etno-selu Bogut FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2019, 09:43

Vrnjačka Banja -- Predsednik Srbije nastavio kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom Raškog okruga. Prva tačka Vrnjačka Banja, a potom etno-selo Bogut...Aleksandra Vučića su, ispred Doma zdravlja u Vrnjačkoj Banji, dočekali ministar zdravlja Zlatibor Lončar, načelnik Raškog okruga Nebojša...

Nastavak na B92...

Vučić u Mojoj sobi: Od 4 do 119 radnika, 2.000 kreveta mesečno FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2019

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je, u okviru posete Raškom okrugu, proizvodni pogon fabrike kreveta i dušeka "Moja soba" u Kraljevu...Predsednik je tokom posete pogonu, razgovarao sa upravom i radnicima fabrike...Direktor fabrike Branko Petrović rekao je za Tanjug da je ta fabrika 2012. godine...

Nastavak na B92...

"Možemo da istrpimo tu štetu, ali nećemo odustati"

Izvor: B92, 22.Feb.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je razgovarao u Raški s predstavnicima Srba s Kosova i Metohije, u nastavku kampanje "Budućnost Srbije".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.