OEBS na Kosovu: Prebacićemo glasove u Rašku i Vranje

Izvor: N1 televizija, 31.Mar.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OEBS na Kosovu: Prebacićemo glasove u Rašku i Vranje

Misija Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) na Kosovu saopštila je da će organizovati prikupljanje i transport glasova sa predesedničkih izbora u Srbiji 2. aprila.

Posle završetka glasanja i prikupljanja glasačkih listića, OEBS će organizovati njihovo prebacivanje u Rašku i Vranje, gde će ih predati Republičkoj izbornoj komisiji (RIK).

Angažovanje OEBS oslanja se na modele >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prethodnih operacija, sprovedenih tokom izbora 2012, 2014. i 2016. godine.

Misija OEBS je saopštila da je dobila zahtev iz Beograda i odobrenje Vlade Kosova za sprovođenje ove operacije, a kompletna procedura će biti ista kao i proteklih godina.

Prisustvo Misije OEBS na terenu podelilo je informacije o lokacijama koje će se koristiti tokom ove operacije.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OEBS: Izbori na Kosovu kao i do sada

Izvor: Mondo, 31.Mar.2017

Misija OEBS-a na Kosovu saopštila je danas da će izbori za predsednika Srbije biti sprovedeni na teritoriji Kosova u skladu s dogovorom vlada Srbije i Kosova, po istim modelima kao i prethodnih godina...Foto: MONDO - ilustracija/Mario Milojević.."OEBS je primio zahtev iz Beograda i odobrenje od Vlade...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.