Mihajlović: Do kraja godine završetak modela finansiranja

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Do kraja godine završetak modela finansiranja

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se nada da će do kraja godine biti završen model finansiranja za nastavak izgradnje Koridora 11 kroz Srbiju.

"Nadam se da ćemo do kraja godine imati zavšen model finansiranja što je najvažnije. Najvažnija stvar je finansiranje i razgovori koji se vode sa kineskim partnerom oko finansiranja i to verujem završavamo", rekla je Mihajlović, koja je položila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kamen temeljac mosta preko reke Raške u Novom Pazaru.

Upitana da li će biti promena na Koridoru 11 preko Peštera, Mihajlović je odgovorila da se on radi u jednom delu, da radove obavlja "Šandong" i azerbejdžanska kompanija, te da nema mnogo više promena u trasi koja postoji.

Dodala je da se evenutalno ako se postigne dogovor može razmišljati o raznim krakovima Koridora 11.

Na pitanje kada se može očekivati nastavak radova na obilaznici oko Novog Pazara, Mihajlović je najavila nastavak radova i objasnila da je bilo problema oko eksproprijacije i oko cene i visine sredstava koja su neophodna da bi se izvršila eksproprijacija.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koridor 11: Kinezi i dalje u igri

Izvor: B92, 23.Nov.2015

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović nada se da će do kraja godine biti završen model finansiranja za nastavak izgradnje Koridora 11 kroz Srbiju..."Nadam se da ćemo do kraja godine imati zavšen model finansiranja što je najvažnije. Najvažnija stvar je finansiranje i razgovori koji se...

Nastavak na B92...

Položen kamen temeljac za most u Pazaru

Izvor: Mondo, 23.Nov.2015

Potpredsednici Vlade Srbije Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić položili su danas kamen temeljac za izgradnju novog mosta preko reke Raške u Novom Pazaru...Foto: screenshot, youtube..U infrastrukturu Raške oblasti ove godine uloženo je oko 300 miliona dinara, a sledeće će se investirati još više,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.