Kraljevo: Vozač poginuo, članovi porodice povređeni

Izvor: Šumadija Press, 15.Jun.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Vozač poginuo, članovi porodice povređeni

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju popodne na državnom putu l B reda Kraljevo – Raška, u Biljanovcu kod Raške.

Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, do nesreće je došlo kada je putničko vozilo “audi 80″ kraljevačke registracije, kojim je u pravcu Kraljeva upravljao šezdesetogodišnji vozač iz Kraljeva, u zaseoku Medari, probilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << zaštitnu ogradu i sletelo sa kolovoza.

Na mestu nesreće povredama je podlegao vozač, dok su njegova supruga (1963), ćerka (1998) i dvogodišnja unuka, prevezeni u kraljevačku bolnicu gde su zadržani radi saniranja povreda.

Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac, u prisustvu pripadnika raščanske saobraćajne policije, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.