I pioniri Sušice preuzeli vođstvo (FOTO)

Izvor: KGsport.info, 10.Nov.2018, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I pioniri Sušice preuzeli vođstvo (FOTO)

Pioniri Sušice (beli dresovi) i Apolona 4 pre početka malog gradskog derbija

U zaostaloj utakmici Pionirske lige FSGKG ekipa Sušice danas je pobedila vršnjake iz Apolona 4 sa 5:1 i sa utakmicom manje od Radničkog preuzela prvo mesto na tabeli.
Ovo je treća selekcija Sušice u takmičarkom ciklusu u ovoj sezoni, koja bez poraza vodi na tabeli u svom rangu takmičenja. Pored prvog tima u Šumadijsko-raškoj zoni i kadeta u ligi FSGKG, i pioniri ovog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << od danas se nalaze na vodećoj poziciji, što ukazuje da se u ovom klubu stručno radi.
Pionirska selekcija je pre podne na stadionu u Sušici, boljom igrom, posebno u drugom poluvremenu, ubedljivo  slavila protiv vršnjaka sa Bubnja.
Treba reći da su za protivnika imali godinu dana mlađu drugu ekipu Apolona 4, jer se prva selekcija takmiči u Pionirskoj ligi pod okriljem Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije, što je dosta olakšalo posao malim Sušičanima. Međutim, u prvih 40 minuta, koliko je trajalo poluvreme, pioniri tima sa Bubnja, koji su na četvrtom mestu, pružili su dobar otpor sada već vodećoj ekipi na tabeli i uspeli jedini, pored Arsenala, preko Aleksandra Brankovića u 38. minutu da zatresu mrežu Sušice u ovoj polusezoni.
Pioniri Apolona 4 (plavi dresovi) u prvom poluvremenu postigli su jedan pogodak
Dva pogotka za Sušicu postigao je Mihailo Miljković u 20. i 30. minutu.
U drugom poluvremenu snažnija i bolje pripremljena domaća ekipa još tri puta je zatresla mrežu pionira Apolona 4. Seriju golova nastavio je Mateja Bojović u 52. minutu iz prekida sa oko 17 metara i povećao prednost Sušice na 3:1. Bio je to njegov trinaesti pogodak u ovoj sezoni, koji mu je omogućio da se na čelu liste strelaca izjednači sa svojim klupskim drugom Aleksandrom Denovićem.
Najbolji strelci Sušice Mateja Bojović i Aleksandar Denović
U 58. minutu efektan pogodak, posle kornera sa desne strane, glavom je postigao Luka Nešić i povećao rezultat na 4:1. Tačku na ovu „goleadu“ i uspešnu seriju igara pionira Sušice stavio je  Mateja Milutinović u 65. minutu. To je bio i 52. pogodak Sušičana na osam odigranih utakmica u ovoj sezoni, koji dovoljno pokazuje koliko je efikasna ove selekcija, koja sigurnm koracima ide prema tituli jesenjeg prvaka u Pionirskoj ligi FSGKG.
Luka Nešić postigao je četvrti pogodak za Sušicu
SUŠICA – APOLON 4  5:1 (2:1)
Stadion: U Sušici.
Gledalaca: 30.
Sudija: Marko Dačević.
Pomoćnici: Nikola Perišić, Đorđe Prokić (vi iz Kragujevca).
Strelci: Miljković u 20. i 30, Bojović u 52, Nešić u 58. i Milutinović u 65. za Sušicu, a Branković u 38. minutu za Apolon 4.
SUŠICA: Gašović, Grebović, Jovanović, Laketić, Tomić, Miljković, Salai, Đokić, Demović, Milutinović, Bojović. Igrali su još: Vlajović, Čairović, Vasović, Nešić, Dimitrijević, Lukić, Mijailović.
APOLON 4: Zunđa, Obradović, Janković, Jovanović, Đolić, Kojić, Branković, Vukomanović, Vasković, Prodanović, Tesla. Igrali su još: Biševac, Brašić, Balević, Stefanović.
Danas su i kadeti Sušice u redovnom 9. kolu Kadetske lige FSGKG deklasirali ekipu Šumadije iz Toponice sa 8:0 (5:0). Po dva pogotka postigli su Ivan Denkić i Milan Marković, a u listu strelaca upisali su se još i Lazar Ilić, Ilija Srećković, Pavle Pantović i Nemanja Mirčetić. Inaće, kadeti Sušice vode na tabeli sa 25 bodova.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.