Počinje drugi deo Super lige, Zvezda gostuje Dinamu

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje drugi deo Super lige, Zvezda gostuje Dinamu

Utakmicama 16. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, kojim počinje drugi deo šampionata, a lider i aktuelni šampion Crvena zvezda gostovaće u Surdulici ekipi Dinama iz Vranja.

Crveno-beli su u utorak na stadionu "Rajko Mitić" upisali prvu istorijsku pobedu za Srbiju u Ligi šampiona i to protiv aktuelnog vicešampiona Evrope - Liverpula.

Ekipa Vladana Milojevića >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nalazi se u seriji od sedam uzastopnih pobeda u domaćem prvenstvu, a protiv Dinama će u subotu od 15.00 imati priliku da nastavi pohod ka odbrani titule.

Dinamo je poslednji na tabeli Super lige, a poslednju pobedu upisao je 30. septembra na domaćem terenu protiv Mačve.

Drugi krug takmičenja u Super ligi počeće danas kada će drugoplasirani Radnički iz Niša gostovati Proleteru u Novom Sadu, a ta utakmica je na programu od 18.00.

Trećeplasirani Partizan će sutra od 13.00 na svom terenu dočekati Radnik iz Surdulice. Crno-beli će pokušati da upišu drugi uzastopni trijumf i revanširaju se Surduličanima za remi u prvom delu šampionata.

Mačva će sutra u istom terminu u Šapcu ugostiti Spartak iz Subotice, dok će Bačka dočekati Voždovac, a Zemun u malom gradskom derbiju izaći na megdan četvrtoplasiranom Čukaričkom.

Mladost će u Lučanima od 16.00 dočekati Vojvodinu, dok će 16. kolo od 18.00 na Banjici zatvoriti Rad i Napredak.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kreću revanši u Superligi – Zvezda u Surdulici, Radnik u Humskoj

Izvor: B92, 09.Nov.2018

Utakmicama 16. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, kojim počinje drugi deo šampionata

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.