Danas obustava saobraćaja Raška-Novi Pazar, od četvrtka Mehov krš-granica sa Crnom Gorom

Izvor: SandzakPress.net, 10.Maj.2023, 12:17

Danas obustava saobraćaja Raška-Novi Pazar, od četvrtka Mehov krš-granica sa Crnom Gorom

Preduzeće “Novi Pazar-put“ najavilo je juče da će narednih dana saobraćaj na različitim dijelovima državnog puta biti obustavljen. Iz ovog preduzeća navode da će u danas, 10. maja, od 14 do 17 časova biti potpuno obustavljen saobraćaj na deonici Raška-Novi Pazar, zbog izvođenja radova u punoj širini kolovoza. Narednih dana, u četvrtak i petak, 11. i 12. maja, biće potpuno obustavljen saobraćaj na deonici puta Mehov krš-državna granica sa Crnom Gorom od osam do 12 časova i od >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << 13 do 17 sati. Ista deonica puta biće bez saobraćaja i u subotu, 13. maja, od 8.30 do 15.30 časova. Tokom ovih obustava učesnici u saobraćaju moraju poštovati postavljenu saobraćajnu signalizaciju, kao i instrukcije saobraćajne policije i odgovornog izvođača radova za korišćenje mogućih alternativnih putnih pravaca u naznačenom vremenskom periodu. Podsjećamo, sanacija i krpljenje udarnih rupa na starom putu od Novog Pazara do Raške biće završena u naredna tri do četiri dana, a u preduzeću “Novi Pazar-put“ planiraju potpunu obustavu saobraćaja preko novog puta do Raške, čija rekonstrukcija je u toku. izvor: freemedia The post Danas obustava saobraćaja Raška-Novi Pazar, od četvrtka Mehov krš-granica sa Crnom Gorom appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Obustava saobraćaja u Gajevoj ulici

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2023

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Gajeve ulice, nadležno Odjeljenje obavještava građane da će od 11. maja do 11. novembra biti obustavljen saobraćaj u ovoj ulici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.