Ðaci od ponedeljka ponovo u školskim klupama

Izvor: SandzakPress.net, 03.Maj.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðaci od ponedeljka ponovo u školskim klupama

Ðaci osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji u ponedeljak (6. maja) ponovo se vraćaju u školske klupe, posle prolećnog raspusta. Učenici su imali predah od deset dana, jer su se na prolećni raspust nadovezali prvomajski praznici. Učenici u Vojvodini od danas su u školskim klupama, jer je za njih prolećni raspust počeo 19. aprila i trajao do 2. maja. Školska godina za osnovce i srednjoškolce završava se 14. juna, za maturante nešto ranije zbog obaveza oko završnog ispita i prijemnog.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Đaci ponovo u klupama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2019

Prolećni raspust je završen, počinje škola, osnovci i srednjoškolci danas su se vratili u klupe...Osmeh na licima dece otkrio je da su srećni zbog povratka u školu, jer ponovo vide svoje drugare i učiteljicu, kao i da su na raspustu napunili baterije...Prvo što decu očekuje jeste radna subota...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.