Đaci ponovo u klupama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci ponovo u klupama

Prolećni raspust je završen, počinje škola, osnovci i srednjoškolci danas su se vratili u klupe.

Osmeh na licima dece otkrio je da su srećni zbog povratka u školu, jer ponovo vide svoje drugare i učiteljicu, kao i da su na raspustu napunili baterije.

Prvo što decu očekuje jeste radna subota i to već sutra, a onda još zanimljivih tema za proučavanje. Povratak u školske klupe nije lak, a pogotovo kada je napolju lepo vreme. Međutim i za to postoji rešenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Mi se trudimo da nastavu organizujemo aktivno da svako dete da maksimum, a to oni najbolje i najlakše rade kada rade u grupi, u paru, i na kraju izlože svoja kreatvina rešenja i to je ono što se pamti zauvek. Jako je važna i fizička aktivnost učenika", ističe Snežana Milenković, učiteljica u OŠ "Jožef Atila".

Prilika za borbu za što bolji uspeh, druženje i smeh biće još, sve do 14-og juna kad se zvanično završava školska godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.